سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

مراقب سوءاستفاده متقلبان کارت های بانکی باشید

مراقب سوءاستفاده متقلبان کارت های بانکی باشید رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا از هم‌وطنان خواست هنگام انجام تراکنش‌های مالی، مراقب سوءاستفاده متقلبان از کارت‌های بانکی خود باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 19
کد خبر: ۸۱۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ شهاب امینی با اشاره به برخی سوءاستفاده‌های صورت گرفته از کارت‌های بانکی، اظهار داشت: عده‌ای شیاد در پوشش فروشنده، کارت بانکی خریداران را اخذ و پس از درج مبالغ مورد نظر خود، به دلایل مختلف از ارائه رسید تراکنش بانکی خودداری و مبالغی بیش از مبلغ مورد توافق از حساب مشتریان برداشت می‌کنند.

 

وی افزود: برخی مشتریان نیز بدون توجه به نکات ایمنی لازم، رسید کسر وجه مربوطه را مورد بررسی دقیق قرار نداده و پس از ترک محل، متوجه عملیات متقلبانه کلاهبرداران می‌شوند.

 

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه هم‌وطنان در هنگام انجام هرگونه عملیات بانکی باید به طور شخصی رمز بانکی خود را وارد کنند، تاکید کرد: رمز بانکی کاملاً شخصی و محرمانه بوده و ضرورت دارد از افشای آن نزد سایر افراد، پرهیز شود.

 

سرهنگ امینی همچنین تاکید کرد: درخواست رسید تراکنش بانکی از فروشندگان و بررسی دقیق آن، گام مهمی در جلوگیری از وقوع این گونه کلاهبرداری‌ها به شمار رفته و از ایجاد ضرر و زیان مالی در تعطیلات نوروزی پیش رو ممانعت به عمل خواهد آورد.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار